Доступність посилання

ТОП новини

На Луганщині бойовики обстріляли селище Стахановець – МВС


У суботу, 20 серпня, у Луганській області бойовики з артилерії обстріляли селище Стахановець, внаслідок чого вогнем охоплені житлові будинки на вулицях Степова, Садова та Мічуріна.

Про це повідомили в управлінні зв’язків з громадськістю МВС України.

«Інформація про жертви і постраждалих уточнюється. Даний факт зареєстрований в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Проводитися перевірка», – зазначили в МВС.

Правоохоронці підтверджують загибель однієї жінки.

19 вересня учасники Тристоронньої контактної групи щодо врегулювання конфлікту на сході України ухвалили Меморандум про виконання положень Мінського протоколу від 5 вересня щодо кроків, спрямованих на імплементацію Мирного плану президента України Петра Порошенка та ініціатив президента Росії Володимира Путіна.

Меморандум включає дев’ять пунктів, у яких ідеться, зокрема, про загальне припинення застосування зброї та заборону на застосування всіх видів зброї і будь-яких наступальних дій. Крім того, Меморандум передбачає створення 30-кілометрової буферної зони.

РНБО України повідомила, що в ніч на суботу, 20 вересня, проросійські бойовики обстріляли блокпости українських силовиків.

Крім того, командир 11-го батальйону «Київська Русь» Олексій Савич повідомив «5-му каналу» про загрозу оточення українських бійців поблизу Дебальцевого. За його словами, керівництву батальйону наказали відвести техніку та артилерію в тил. А от бойовики цим користуються і постійно відкривають вогонь у бік сил АТО. Комбат батальйону раніше повідомляв, що бойовики і російські військові стягують сили до Дебальцевого, маючи намір взяти місто.

У прес-центрі АТО спростували інформацію про загрозу оточення з чотирьох боків.

XS
SM
MD
LG