Доступність посилання

ТОП новини

Турчинов пропонуватиме не пускати в Раду депутатів, які їздили у Москву


Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов пропонуватиме парламенту не допускати до роботи тих народних депутатів, які цього тижня їздили до Москви. Про це він заявив в інтерв’ю «ТСН. Тиждень».

«Я внесу постанову до сесійної зали, щоб ці депутати-зрадники не мали можливості працювати в парламенті», – заявив спікер.

«Я все зроблю, щоб вони не перебували в залі і не ганьбили парламент своєю присутністю», – додав Олександр Турчинов. За його словами, серед українських депутатів, які поїхали у Москву, є ті, хто має «нести відповідальність або за свою співучасть в злочинах президента Януковича (а там є такі представники), або за підтримку сепаратизму».

«Тут вже повинна дати оцінку Генеральна прокуратура, СБУ та інші силові структури, щоб їх відправити не в наступний парламент, а там де вони повинні перебувати», – сказав Турчинов.

17 вересня 24 народні депутати з групи «За мир і стабільність» здійснили візит у Москву, де відвідали російську Держдуму. Один із членів групи, народний депутат Віталій Грушевський пізніше заявив, що його колеги відвідали Держдуму Росії «з метою налагодження діалогу між парламентарями двох країн».

Група «За мир і стабільність» сформована переважно з колишніх членів фракції Партії регіонів.

XS
SM
MD
LG