Доступність посилання

ТОП новини

Ранній Порошенко веде себе як пізній Янукович – експерт


Віталій Бала
Віталій Бала

Нинішня влада України найзакритіша, навіть у порівнянні з часами колишнього президента Віктора Януковича, заявив в ефірі Радіо Свобода висловив директор Агенство моделювання ситуацій Віталій Бала.

За його словами, від початку проблем на сході керівництво України постійно бере паузу.

«Навіть починаючи із інавгурації, ми пам’ятаємо, більше тижня про Порошенка нічого ні чути, нічого не було зрозуміло. Навіть ця зустріч з журналістами вона мені нагадала пізнього Віктора Януковича. Ранній Порошенко чомусь почав вести себе як пізній Янукович», – сказав Віталій Бала.

Водночас політконсультант Віктор Уколов заявив, що він не відчуває закритості президента для громадськості.

«Інформація постійно йде. Те, що відбуваються такі акції як «Порошенко, поговори зі мною» – це добре. Це добре, що з ним хочуть говорити. Тому що з Януковичем за чотири роки ніхто не хотів говорити», – сказав Віктор Уколов.

21 вересня президент України Петро Порошенко дав інтерв’ю кільком українським телеканалам. На четвер, 25 вересня, запланована розширена прес-конференція президента України.

Петрові Порошенку почали дорікати у відсутності комунікації з громадськістю після ухвалення Верховною Радою 16 вересня у закритому режимі так званих «законів щодо окремих районів Донбасу». Через це у соціальних мережах відбувається флешмоб «Порошенко, поговори зі мною».

XS
SM
MD
LG