Доступність посилання

ТОП новини

У низці районів Донецька чути залпи і вибухи – міськрада


У низці районів Донецька чути залпи і вибухи. Про це йдеться у повідомленні Донецької міської ради.

«Станом на 18.30 ситуація у місті вкрай напружена. У Куйбишевському, Київському, Ленінському, Кіровському і Петровському районах, за повідомленнями мешканців, чутні одиночні залпи і вибухи», – мовиться у повідомленні.

У міськраді Донецька зазначають, що ремонтні роботи у місті тривають.

«Сьогодні бригади ДТЕК «Донецькобленерго» і ДТЕК ПЕМ «Енерговугілля» вели роботи з ремонту та заміни пошкоджених ліній електропередачі у Київському, Куйбишевському, Кіровському та Петровському районах міста. Відновлено постачання енергії у 200 будинків приватного сектору селища Жовтневий Куйбишевського району. Таким чином, електропостачання селища відновлено повністю. Також підключені 60 будинків приватного сектору мікрорайону Привокзальний Куйбишевського району, які були знеструмлені вранці 23 вересня внаслідок аварійного пошкодження підстанції. Відновлено електропостачання селища Шахти №11 у Петровському районі», – зазначають у міськраді.

19 вересня учасники Тристоронньої контактної групи щодо врегулювання конфлікту на Сході України ухвалили Меморандум про виконання положень Мінського протоколу від 5 вересня щодо кроків, спрямованих на імплементацію Мирного плану президента України Петра Порошенка та ініціатив президента Росії Володимира Путіна.

Меморандум включає дев’ять пунктів, у яких ідеться, зокрема, про загальне припинення застосування зброї та заборону на застосування всіх видів зброї і будь-яких наступальних дій, а також обін полоненими.

XS
SM
MD
LG