Доступність посилання

ТОП новини

МВС розслідуває осквернення пам’ятника у Бабиному Яру


Осквернили пам'ятник розстріляним євреям «Менора», встановлений у Бабиному Яру, Київ, 24 вересня 2014 року (фото: www.evreiskiy.kiev.ua)
Осквернили пам'ятник розстріляним євреям «Менора», встановлений у Бабиному Яру, Київ, 24 вересня 2014 року (фото: www.evreiskiy.kiev.ua)

МВС проводить розслідування за фактом осквернення пам’ятника розстріляним євреям у Бабину Яру у Києві. Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Микола Величкович.

«Сьогодні невідомі вандали осквернили пам’ятник розстріляним євреям «Менора», який встановлено у Бабиному Яру у Києві. На пам’ятнику намалювали яскраво чорним кольором нацистську свастику. Щодо даного інциденту ведеться розслідування, яке встановить характер злочину, особи зловмисників та буде дана правова оцінка їхнім діям»,– цитує слова Величковича прес-служба МВС.

За словами Величковича, МВС стурбоване цією провокацією, «націленою на розпалювання міжнаціональної ворожнечі, дискредитацію України, яка сьогодні користується абсолютною міжнародною підтримкою усіх цивілізованих держав світу».

«Щодо політичної мети новітніх вандалів, якщо така була, очевидно, що досягнути її неможливо в умовах, коли представники усіх національностей та народностей України об’єдналися для захисту її соборності та незалежності», – зазначив Микола Величкович.

XS
SM
MD
LG