Доступність посилання

ТОП новини

У Харкові міліція затримала екс-депутата Александровську – Аваков


Співробітники правоохоронних органів затримали в Харкові близько 20 осіб, які порушили судову заборону на проведення «Маршу миру». Організатори декларували метою своєї акції припинення бойових дій на Донбасі.

«Мітинг комуно-сепаратюг у Харкові завершений. Міліція затримала два десятки осіб, які порушили заборону на цей антиукраїнський мітинг», – повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков на своїй сторінці у Facebook.

«Серед інших затримали головну харківську комуністку, екс-нардепа Аллу Александровську. З криками і закликами «Украина не государство» їй потрібно говорити зі слідчим у райвідділі, а не балотуватися до українського парламенту», – вважає Аваков.

Раніше радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко закликав харків’ян проігнорувати заборонений рішенням суду «Марш миру».

«Подій, аналогічних тим, що сталися 2 травня в Одесі, в Харкові не буде», – наголосив радник міністра внутрішніх справ.

Під час масових заворушень в Одесі 2 травня загинули 48 людей і постраждали понад 200. Більшість загинула в Будинку профспілок під час пожежі. Цього тижня президент України Петро Порошенко попросив Росію сприяти в розслідуванні трагедії і видати колишнього заступника начальника управління Міністерства внутрішніх справ в Одеській області Дмитра Фучеджі.

XS
SM
MD
LG