Доступність посилання

ТОП новини

У Житомирі під час марафону «Допоможи героям» зібрали 225 тисяч гривень для військових


У рамках благодійного марафону «Допоможи героям» житомиряни зібрали понад 225 тисяч гривень. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

З 15 по 25 вересня у Житомирі тривав благодійний марафон «Допоможи героям», метою якого був збір коштів на лікування та реабілітацію поранених військовослужбовців області. Завдяки йому вдалося зібрати понад 225 тисяч гривень, інформує оборонне відомство.

Закінчився марафон благодійним концертом, який пройшов у приміщенні Житомирського академічного українського музично-драматичного театру ім. І.Кочерги. У ньому взяли участь гурти «Друга Ріка», «С.К.А.Й.», «Авіатор».

У рамках концерту тривала пряма трансляція для військових, які проходять лікування та реабілітацію в Житомирському військовому шпиталі й не змогли за медичними показниками бути присутніми на заході.

Щотижня з Житомира на Схід України відправляється кілька машин із допомогою українським військовим.

На цих вихідних у Харкові представники місцевих благодійних організацій «Help army» та «Сестра милосердя АТО» безкоштовно передали фахівцям Військово-медичного клінічного центру (ВМКЦ) Північного регіону 25 бронежилетів високого класу захисту.

XS
SM
MD
LG