Доступність посилання

ТОП новини

Черкаських добровольців «Азова» провели на передову


Черкащани у центрі міста проводжали на схід добровольців «Азову»
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:19 0:00

Черкащани у центрі міста проводжали на схід добровольців «Азову»

Дев’ятеро черкаських добровольців батальйону «Азов» у понеділок увечері знову вирушили на схід України. Провести хлопців на Європейську площу Черкас прийшли не лише їхні родичі та друзі, а й інші містяни.

Діти подарували бійцям малюнки та обереги, співали пісень, розповідали свої вірші, присвячені військовим. Дорослі не стримували сліз – одна з жінок навіть стала навколішки перед бійцями, щоб подякувати їм за мирне небо над Черкасами.

Із Європейської площі хлопці одразу вирушили на передову.

Черкаські добровольці полку «Азов» уже були на сході України. Лише у середині вересня їх відпустили на два тижні додому у коротку відпустку.

19 вересня учасники Тристоронньої контактної групи щодо врегулювання конфлікту на Сході України ухвалили Меморандум про виконання положень Мінського протоколу від 5 вересня щодо кроків, спрямованих на імплементацію Мирного плану президента України Петра Порошенка та ініціатив президента Росії Володимира Путіна.

Меморандум включає дев’ять пунктів, у яких ідеться, зокрема, про загальне припинення застосування зброї та заборону на застосування всіх видів зброї і будь-яких наступальних дій.

Але попри оголошене перемир’я, обстріли позицій українських військових на Донбасі є періодичними, повідомляють у РНБО.

XS
SM
MD
LG