Доступність посилання

ТОП новини

У Росії на кордоні з Україною з’явилися нові армійські підрозділи – РНБО


Андрій Лисенко
Андрій Лисенко

У Ростовській області Росії, що межує з Україною, з’явилися нові підрозділи російських Збройних сил, повідомляють у Раді національної безпеки і оборони України.

«Йдеться про 100-ту окрему розвідувальну бригаду з Північної Осетії, розвідувально-диверсійні групи зі складу 2-ї окремої бригади спеціального призначення ГРУ Генштабу Збройних сил Росії (із Псковської області) і 22-у бригаду спецназу, яка підпорядковується Головному розвідувальному управлінню Генштабу ЗС РФ», – сказав речник інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

Крім того, за його словами, у прикордонних з Україною районах Росії спостерігається різке погіршення криміногенної ситуації. «Це пов’язано з виїздом до Росії бандитів-дезертирів, представників непідконтрольних нікому терористичних банд, контрабандою та збутом награбованого в Україні майна», – заявив представник РНБО.

За словами Лисенка, у зв’язку з цим на закритих українською стороною пунктах пропуску «Ізварине», «Червонопартизанськ» і «Довжанський» працівники ФСБ Росії здійснюють посилений огляд кожного автомобіля на в’їзд до Росії.

XS
SM
MD
LG