Доступність посилання

ТОП новини

Садовник втік з-під домашнього арешту − Геращенко


Командир «Беркута» Дмитро Садовник, підозрюваний у співучасті в масових вбивствах на Майдані, не повернувся додому о 23:00 напередодні і оголошений у розшук. Про це у своєму Facebook повідомив радник глави МВС Антон Геращенко.

«Дружина Дмитра Садівника повідомила, що сьогодні вранці (3 жовтня) він сказав їй що йде в поліклініку перевірити здоров'я і після цього він з нею не зв'язувався. Якщо Вам що-небудь відомо про його місцезнаходження, прохання зателефонувати 102 і повідомити про нього в чергову частину міліції», − зазначив Геращенко.

Окрім того він написав: «Мені здається, що домашній арешт практикований зараз у тому числі за фінансові правопорушення провокує осіб, що перебувають на домашньому арешті, втекти з-під арешту побоюючись тривалого терміну тюремного ув'язнення».

Генпрокуратура підозрює Садовника і ще двох екс-співробітників «Беркута» в убивстві 39 активістів Євромайдану в січні-лютому поточного року. Підозрювані екс-співробітники Сергій Зінченко і Павло Аброськін утримуються під вартою, а Садовника суд 19 вересня відпустив під домашній арешт.

XS
SM
MD
LG