Доступність посилання

ТОП новини

Поблизу Маріуполя ведеться безперервна стрілянина з танків – речник АТО


Речник АТО Владислав Селезньов
Речник АТО Владислав Селезньов

Ситуація в зоні АТО напружена. Непідконтрольні збройні формування двічі штурмували позиції українських силовиків у Донецькому аеропорту та в селі Нікішиному.

Про це станом на вечір 5 жовтня повідомив речник АТО Владислав Селезньов.

Він відзначив, що сьогодні о 12 годині в зоні АТО, відповідно до раніше укладених домовленостей, був оголошений режим повного припинення вогню, режим тиші.

Попри це, як повідомляють у прес-центрі АТО, бойовики далі обстрілюють позиції українських військових, зокрема вогонь з використанням артилерії крупного калібру ведеться по українських позиціях у Донецькому аеропорту.

За словами речника АТО, артилерійські та мінометні обстріли мали місце поблизу населених пунктів Рідкодуб, Піски, Красногорівка, Славне, Благодатне, у районі Старогнатівки діють снайпери бойовиків.

Крім того, Владислав Селезньов повідомив про стрілянину з танків неподалік Маріуполя: «На лінії розмежування сторін неподалік населеного пункту Октябрь, що поблизу Маріуполя, ведеться безперервна бойова стрілянина з танків на території, яка знаходиться під контролем бойовиків. Чи то це демонстрація сили, чи в такий спосіб відбувається бойове злагодження екіпажів танків, ця інформація уточнюється».

На сайті Маріупольської міської ради повідомляється, що в Маріуполі в суботу, 4 жовтня, розпочала роботу міжнародна місія з делімітації кордонів буферної зони. До складу місії увійшли представники України, Росії та ОБСЄ.

XS
SM
MD
LG