Доступність посилання

ТОП новини

Для Донбасу особливо важлива ефективна робота силових структур і суспільства − Кіхтенко


У нинішніх умовах для Донбасу особливо важлива ефективна робота силових структур і громадянського суспільства, заявив новопризначений голова Донецької облдержадміністрації Олександр Кіхтенко.

Як повідомляє «Сегодня», за словами Кіхтенка, «Петро Олексійович (Порошенко) сам відповів на запитання про те, якими він бачить мої перші кроки. Призначення він пов`язує з тим, що людина військова зможе зв`язати воєнну силу і громадянське суспільство».

«У першу чергу, я хочу ознайомитися з реальною обстановкою в регіоні», − зазначив Кіхтенко.

За його словами, в нього є 10 днів для того, щоб представити Порошенку реальний план врегулювання ситуації в Донецькій області. Також Кіхтенко сказав, що сам неодноразово бував на Донбасі як командувач Внутрішніх військ МВС України.

Вчора Порошенко своїми указами звільнив з посади голови Донецької ОДА Сергія Тартуту та призначив на його місце Кіхтенка. Тарута був призначений головою Донецької облдержадміністрації 2 березня указом тодішнього в.о. президента України Олександра Турчинова. До цього Тарута був головою ради директорів корпорації ІСД. Зараз він балотується до Верховної Ради.

Кіхтенко з лютого 2005 року до квітня 2010 року був командувачем Внутрішніми військами. Він є першим номером у передвиборному списку партії «Сила і честь».

XS
SM
MD
LG