Доступність посилання

ТОП новини

Міліція пропонує киянам долучатися до охорони правопорядку на громадських засадах


Столичні правоохоронці пропонують активним громадянам, які виступають за мир та спокій у Києві, об’єднуватися та долучатися до охорони правопорядку на громадських засадах. Про це йдеться у зверненні ГУ МВС України в м. Києві, розміщеному на сайті главку.

«Щодня у Києві проводиться багато масових заходів. З них більша частина – мітинги, пікети, акції протестів, у яких бере участь велика кількість людей. При цьому для охорони громадського порядку задіяні всі сили київського гарнізону міліції. Але, на жаль, цього недостатньо. Тому правоохоронці пропонують активним громадянам, які виступають за мир та спокій у місті, об’єднуватися та долучатися до лав вартових правопорядку на громадських засадах. Ваші небайдужість і допомога є вкрай важливими та необхідними для столиці України», − зазначають у міліції.

«Практика доводить, що спільні патрулювання правоохоронців з добровольцями є дієвими та ефективними. Кияни і гості столиці почуваються більш захищеними та убезпеченими. У той же час висловлюємо подяку вже функціонуючим громадським формуванням за їхню організованість і допомогу у збереженні порядку та спокою на вулицях міста», − йдеться в повідомленні.

Готових відгукнутися на пропозицію щодо створення додаткових громадських формувань просять телефонувати за номером: (044) 272-53-00.

XS
SM
MD
LG