Доступність посилання

ТОП новини

Замовлення на українських оборонних підприємствах будуть збільшені − Порошенко


Завод ім. Малишева найближчим часом збільшить обсяг виробництва – Порошенко
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:04:21 0:00

Завод ім. Малишева найближчим часом збільшить обсяг виробництва – Порошенко

Замовлення на українських оборонних підприємствах будуть збільшені, заявив президент України Петро Порошенко. Про це він сказав під час відвідування у Харкові державного підприємства «Завод імені В.О.Малишева», яке виробляє сучасну бронетанкову техніку, повідомляє офіційний сайт глави держави.

Порошенко оглянув виробничі потужності заводу та зразки його продукції – найсучасніший танк «Оплот», модернізовані БТР-Е і БТР-4 МВ та інші види бронетанкової техніки.

У виступі перед працівниками заводу Порошенко подякував трудовому колективу за внесок в укріплення обороноздатності України, за рішення перейти на тризмінний робочий графік , підняття престижу української оборонної промисловост. «Ви рятуєте життя українських бійців на фронті», − наголосив президент.

Президент запевнив, що кількість замовлень на підприємстві зростатиме, і вже наступного місяця завод випустить рекордну кількість продукції.

На цей час Завод ім. В.О.Малишева виробляє танки БМ «Оплот», проводить капітальний ремонт танків Т-64 та відновлювальний ремонт танків БМ «Булат». Крім того, на заводі освоюється виробництво машини «Дозор-Б».

XS
SM
MD
LG