Доступність посилання

ТОП новини

У Росії депутати Держдуми зустрілися з Азаровим


Колишній прем’єр-міністр України Микола Азаров
Колишній прем’єр-міністр України Микола Азаров

У Росії депутати комітету Держдуми у справах СНД, євразійської інтеграції і зв’язків з співвітчизниками обговорили ситуацію в Україні з колишнім прем’єр-міністром України Миколою Азаровим.

Зустріч пройшла в закритому режимі.

«Представилася унікальна можливість обмінятися думками конфіденційно і про ситуацію, яка передувала конфлікту в Україні, і про її розвиток», – заявив глава комітету Леонід Слуцький, цитують його слова російські агентства.

За його словами, учасники зустрічі обговорили те, що можна зробити для подолання конфлікту в Україні.

У лютому екс-президент Віктор Янукович, екс-прем’єр Микола Азаров, колишній генпрокурор Віктор Пшонка, екс-глава МВС Віталій Захарченко та інші вискокопосадоці втекли з України після масових розстрілів людей у лютому на майдані Незалежності в Києві. Проти них в Україні відкрили кримінальні провадження.

За даними радника глави Міністерства внутрішніх справ України Антона Геращенка Микола Азаров та інші колишні українські високопосадовці отримали російське громадянство.

Росія не підтверджує, що її регулярні війська присутні на Донбасі. Однак постпред Росії в ООН Віталій Чуркін заявив, що у бойових діях на сході України беруть участь «російські добровольці».

XS
SM
MD
LG