Доступність посилання

ТОП новини

Українське питання в Мілані обговорять зранку – Пєсков


Речник президента Росії Дмитро Пєсков
Речник президента Росії Дмитро Пєсков

Обговорення українського питання в кулуарах саміту в Мілані відбудеться на робочому сніданку в розширеному форматі. Про це повідомив речник президента Росії Дмитро Пєсков.

«День розпочнеться дуже рано з робочого сніданку, в якому поруч із президентом Володимиром Путіним візьмуть участь прем’єр-міністр Італії Маттео Ренці, прем’єр Великої Британії Дейвід Камерон, канцлер ФРН Анґела Меркель, президент Франції Франсуа Олланд і президент України Петро Порошенко, а також керівник Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу і президент Європейської ради Герман ван Ромпей», – сказав Пєсков.

Діалогу в розширеному форматі передували зустрічі канцлера Німеччини Анґели Меркель окремо з президентами України та Росії. Під час розмови з Петром Порошенком сторони «особливу увагу звернули на важливість імплементації «мінських домовленостей» та повного припинення вогню», повідомив у твітері голова української держави.

Тим часом, на зустрічі Путіна і Меркель зафіксовані «суттєві розбіжності в поглядах на генезу внутрішньоукраїнського конфлікту, а також на першопричини того, що там відбувається тепер», поінформував речник російського президента Дмитро Пєсков.

XS
SM
MD
LG