Доступність посилання

ТОП новини

За фактом спроби підкупу виборців на користь екс-голови «Нафтогазу» Бакуліна відкрили справи


Євген Бакулін
Євген Бакулін

Відкрито два кримінальних провадження за фактом спроби підкупу виборців на користь кандидата в народні депутати, екс-голови НАК «Нафтогаз України» Євгена Бакуліна, повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

«Бакулін. Той самий екс-голова НАК «Нафтогаз України» Євген Бакулін. Знову. Слідчий відділ Сєверодонецького міського управління внутрішніх справ порушив два кримінальних провадження за ознаками злочину, що відповідають статті 157, частини 1 КК України», − написав він на своїй сторінці в Facebook в суботу.

За даними міністра, мова йде про підкуп виборців на користь кандидата в народні депутати від «Опозиційного блоку» Бакуліна, два епізоди від 15 і 17 жовтня.

«Пропонується грошову винагороду 200 гривень в обмін на голосування за кандидата Бакуліна на виборах 26 жовтня. Триває досудове слідство», − пояснив Аваков.

Позачергові парламентські вибори в Україні заплановано на 26 жовтня.14 жовтня Верховна Рада України ухвалила законодавчі зміни щодо посилення відповідальності за вчинення злочинів проти виборчих прав громадян.

XS
SM
MD
LG