Доступність посилання

ТОП новини

У понеділок парламент розгляне питання про заборону російських серіалів – Турчинов


Голова Верховної Ради Олександр Турчинов на засіданні парламенту в понеділок ініціює розгляд питання про заборону російських телесеріалів на українських телеканалах. Про це йдеться на сайті українського парламенту.

«Я повністю підтримую позицію комбатів щодо неприпустимості транслювати по вітчизняних телеканалах медіапродукт, зокрема, телесеріали, які героїзують ворогів нашої держави, тих, хто розв’язав та всіляко підтримує війну в Україні», – сказав Турчинов.

Комбати добровольчих батальйонів звернулись із відкритим листом до президента Петра Порошенка з проханням «прикрити інформаційний тил». Про це у суботу повідомили в Штабі національного захисту Дніпропетровської області. Лист підписали командир полку «Дніпро-1» Юрій Береза, командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко та командир батальйону «Миротворець» Андрій Тетерук. За словами комбатів, вони обурені політикою українських телеканалів, зокрема, присутністю на них російської пропаганди. Вони попросили Порошенка припинити «трансляцію російської пропаганди у вигляді медіапродукту, включаючи серіали, фільми, розважальні програми, в яких з піднесенням та ідеалізацією зображено нашого ворога».

XS
SM
MD
LG