Доступність посилання

ТОП новини

Донецьк: обстріли і пожежі у Куйбишевському та Київському районах – міськрада


У Куйбишевському та Київському районах Донецька тривають пожежі від попадання снарядів, але через обстріли рятувальники не можуть гасити їх. Про це йдеться у повідомленні Донецької міськради.

«Станом на 13.00 надходять повідомлення про займання внаслідок попадання снарядів у Куйбишевському та Київському районах. Через безперервні обстріли пожежники не можуть почати їхньої ліквідації. Сьогодні у першій половині дня сталося аварійне відключення 20 підстанції у Петровському районі – селища шахт Трудовська і 12-а», – мовиться у повідомленні міськради.

5 вересня у Мінську тристороння контактна група представників України, ОБСЄ та Росії підписала з сепаратистами документ, який визначає передумови політичного врегулювання конфлікту на сході України, йдеться зокрема про припинення вогню. У ніч на 20 вересня, учасники переговорів підписали меморандум щодо припинення вогню на Донбасі.

За даними МЗС, від початку оголошення режиму припинення вогню на Донбасі, станом на 15 жовтня, загинуло 68 українських військовослужбовців і 428 було поранено. Також загинула 51 цивільна особа.

XS
SM
MD
LG