Доступність посилання

ТОП новини

На Керченській переправі черга з 400 машин


На Керченській переправі між Кримом і Росією станом на вечір 19 жовтня черги на пором очікують близько 400 автомобілів. Про це повідомляє «Крим.Реалії».

За інформацією Єдиної транспортної дирекції, яка керує переправою, всі ці машини перебувають у порту «Кавказ» на російському боці Керченської протоки. У порту «Крим» черги охочих вирушити з півострова до Росії немає, інформує транспортна дирекція.

Погодні умови покращилися. Наразі сила вітру становить 10–14 метрів на секунду. Працюють пороми «Ionas», «Оlimpiada», «Glykofilousa III» і «Крим».

Раніше у Кримському управлінні МНС Росії повідомляли, що у неділю після обіду черга на пором становила менш як сто автомобілів.

Вранці 19 жовтня у черзі на пором чекали 552 автомобілі, зокрема, у порту «Крим» черга складалася з 430 машин.

Скупчення транспортних засобів виникло через погіршення погодних умов ввечері 18 жовтня. Тоді швидкість вітру сягала 15–24 метрів на секунду, рух поромів був значно обмежений.

Восени, взимку і навесні в Керченській протоці часті шторми, які змушують переривати роботу поромної переправи. Іншого підконтрольного Москві масштабного транспортного зв’язку з Росією окупованого нею Криму не існує.

XS
SM
MD
LG