Доступність посилання

ТОП новини

В уряді погодили початок опалювального сезону регіонам


Мінрегіон і Міненерговугілля дозволили регіонам розпочати опалювальний період в Україні з урахуванням погодних умов і дотриманням лімітів використання природного газу.

«Мінрегіон України й Мінпаливенерго... повідомляють про своє узгодження початку опалювального сезону 2014-2015 років для виконавчих органів сільських, селищних, міських рад, місцевих державних адміністрацій України», – наводить Мінрегіон інформацію, надану у спільному листі двох відомств на адресу регіонів.

«Опалювальний сезон буде розпочато з урахуванням погодних умов і середньодобової температури зовнішнього повітря, як це передбачено Правилами підготовки теплових господарств до опалювального періоду. Фактичне використання природного газу споживачами у розрізі адмінтеродиниць до кінця опалювального сезону 2014-2015 років буде забезпечене в межах розподілу обсягів природного газу, затверджених Постановою від 9 липня 2014», – йдеться в листі.

Мінрегіон і Міненерговугілля також пропонують регіонам розпочати опалювальний сезон із навчальних і лікувальних установ, закладів соцсфери, обладнаних автономними системами опалювання, і з об’єктів, для теплопостачання яких не використовують природний газ.

Про своє рішення розпочати опалювальний сезон від 21-22 жовтня через пониження температури напередодні заявили кілька регіонів, які направили відповідні запити на узгодження до Мінрегіону.

XS
SM
MD
LG