Доступність посилання

ТОП новини

Снаряд потрапив на територію Донецького хімзаводу, сталася пожежа – мерія


У результаті попадання снаряда на територію Донецького казенного заводу хімічних виробів сталося загорання, повідомляє прес-служба міської ради.

Бригади МНС займаються ліквідацією пожежі.

У північній частині Донецька звуки залпів і вибухів не змовкають протягом дня.

Для руху громадського та особистого транспорту від зупинки «Гілка» перекритий Київський проспект, обмеження діє до ранку 25 жовтня.

Раніше представник полку «Азов» Андрій Дзиндзя заявив, що бойовики готують чергову атаку на Донецький аеропорт. Крім того, за даними видання «Новости Донбасса», бойовики начебто готуються до вуличних боїв у Донецьку. На вулицях помічено зенітні установки, танки.

Згодом у міській раді Донецька повідомили, що відбувається передислокація військових сил.

В міській раді не уточнюють, хто саме обстрілює місто. З квітня українська влада не контролює ситуацію в Донецьку.

14 жовтня до Донецької міської ради ввійшли бойовики угруповання «ДНР» і змусили співробітників міськради опублікувати розпорядження так званої «ради міністрів» «ДНР» про призначення головою адміністрації міста Донецька, виконувачем функцій міського голови Ігоря Мартинова. Хто наразі контролює ситуацію в Донецькій міській раді, невідомо.

20 жовтня «прем’єр-міністр» угруповання «ДНР» Олександр Захарченко звинуватив українську владу у зриві мирного процесу. За його словами, перемир’я треба вважати припиненим. Після цього він заявив, що бойовики планують відбити міста Слов’янськ, Краматорськ і Маріуполь, які контролюють українські військові.

XS
SM
MD
LG