Доступність посилання

ТОП новини

МВС забезпечує прозорість виборчого процесу – Аваков


МВС забезпечує прозорість виборчого процесу в Україні. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. За його словами, напередодні виборів Міністерство внутрішніх справ виявило склад незаконної передвиборної агітаційної продукції.

«Віддрукований тираж двох газет містив неправдиву інформацію щодо кандидатів у народні депутати від двох партій, а ще одна – на підтримку однієї з політичних сил. На даний момент вилучено понад 2,5 мільйонів газет, загальний тираж може становити близько 7 мільйонів примірників», – мовиться в повідомленні МВС.

«Затримано вісім осіб, які, за попередньою інформацією, брали участь у виготовленні брудних агіток. Правоохоронці фіксують інформацію про те, що ці незаконні агітматеріали були направлені в Полтавську, Рівненську, Дніпропетровську та Сумську області», – мовиться в повідомленні.

Уряд раніше доручив силовикам гарантувати безпеку під час проведення позачергових виборів до Верховної Ради 26 жовтня, основну увагу має бути зосереджено у східних регіонах України.

XS
SM
MD
LG