Доступність посилання

ТОП новини

У Рівному «замінували» виборчу дільницю в дитячій лікарні


О 9:30 на мобільний телефон чергового міліціонера, який працює на виборчій дільниці Рівненської обласної дитячої лікарні, надійшло анонімне повідомлення про мінування. Як повідомляв анонім, вибуховий пристрій знаходиться поруч із самим правоохоронцем.

Упродовж години дільниця не працювала, на місце прибули міліціонери, піротехніки і рятувальники. Людей евакуювали, однак члени ДВК лишилися на місці.

Це зовсім маленька дільниця, чисельність виборців на ній складає 57 осіб (медики і мами хворих дітей), з яких 17 встигли проголосувати.

Люди рекомендували правоохоронцям звернути увагу на жінку в сірому пальті, яка побувала на дільниці і видалася їм підозрілою. Інформацію перевіряють.

Як повідомив Радіо Свобода відділ інформаційно-аналітичного забезпечення виконавчого комітету Рівненської міської ради, обласну дитячу лікарню не евакуйовували.

Напередодні виборів до управління МВС у Рівненській області кілька разів надходило повідомлення про замінування залізничного вокзалу. Після перевірки з’ясувалося, що дзвінки надходили зі сходу України. Як повідомив начальник управління МВС у Рівненській області Сергій Максимов, у разі, якщо дзвінки хуліганів повторюватимуться на інших дільницях, виборці все одно матимуть змогу проголосувати, якщо опиняться на території дільниці після завершення терміну голосування.

Загалом усі виборчі дільниці на території Рівненської області відкрилися вчасно. Зранку в містах спостерігається висока активність виборців. На цю годину вже проголосували близько 10% виборців.

XS
SM
MD
LG