Доступність посилання

ТОП новини

Віктор Пилипишин визнав поразку на виборах


Віктор Пилипишин на засіданні окружної виборчої комісії №223 у жовтні 2012 року (архівне фото)
Віктор Пилипишин на засіданні окружної виборчої комісії №223 у жовтні 2012 року (архівне фото)

Депутат Верховної Ради, самовисуванець Віктор Пилипишин визнав поразку на виборах до нового складу парламенту в одномандатному виборчому окрузі №223 в Києві. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Пилипишин подякував тим виборцям, хто проголосував за нього, і додав, що йому «складно було ухвалити рішення про участь у цій виборчій кампанії». «Кампанії, в якій насильство, залякування і брехня стали нормою», – додає Пилипишин.

Станом на 8:30 27 жовтня у виборчому окрузі №223 опрацьовані 19,8% протоколів дільничних комісій. На цей час з показником 35,76% перед веде висуванець партії «Свобода» Юрій Левченко. Пилипишин має другий результат – 21,01%.

Ці кандидати виборюють місце в парламенті на окрузі №223 вже втретє. У 2012 році Центральна виборча комісія визнала за неможливе встановлення результатів виборів у цьому окрузі. У грудні 2013 року за результатами виборів місце в парламенті здобув Віктор Пилипишин.

16 січня 2014 року цей депутат був серед тих, хто голосував за «диктаторські» закони, ухвалення яких передувало смертям на Майдані. Пилипишин – єдиний із учасників того голосування, хто балотувався в Києві.

XS
SM
MD
LG