Доступність посилання

ТОП новини

Дніпропетровщина: до Ради пройшли 4 порошенківців, 7 самовисуванців і Ярош


Із 17 виборчих округів у Дніпропетровській області вже визначено 12 кандидатів, які проходять до Верховної Ради України. Такі дані ЦВК за підсумком обробки 100% протоколів.

Зокрема, 100% протоколів опрацьовано вже у 39-му окрузі, де переміг лідер «Правого сектору» Дмитро Ярош, та в 26-му окрузі, де перемогу здобув висуванець «Блоку Петра Порошенка» Андрій Денисенко.

За даними ЦВК, у 27-му окрузі перше місце здобув заступник голови Дніпропетровської ОДА, самовисуванець Борис Філатов, а у 28, 29 та 30-му – висуванці від «Блоку Порошенка» міський голова Дніпропетровська Іван Куліченко, правозахисник Віталій Купрій та голова правління ПАТ «Дніпроазот» Олександр Дубінін.

Крім того, відомі результати 100-відсоткової обробки бюлетенів на округах № 31, 32, 34, 35, 36, 37 та 38, де перемагають самовисуванці Костянтин Павлов, Андрій Гальченко, Олег Кришин, Андрій Шипко, Артур Мартовицький, Дмитро Шпенов та Вадим Нестеренко.

Водночас у Штабі національного захисту Дніпропетровської області зробили заяву про невизнання результатів виборів на трьох округах – 31, 32 та 38-му, через «задокументовані факти масової фальсифікації».

«На цих округах було зафіксовано безліч фактів тотального підкупу виборців особами, які напряму причетні та є організаторами тітушок та «антимайдану» у Дніпропетровській області», – мовиться у повідомленні штабу.

Дострокові вибори в Україні відбулися 26 жовтня.

XS
SM
MD
LG