Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики обстріляли Гірське й Золоте на Луганщині – ОДА


У Луганській області бойовики угруповання «Луганська народна республіка» сьогодні обстріляли міста Гірське і Золоте Попаснянського району, повідомляє прес-служба обласної державної адміністрації.

За повідомленням, обстріл вівся з мінометів і артилерії.

«Після багатоденного затишшя, яке було минулого тижня, бойовики з понеділка різко активізували свої дії. Обстріл позицій збройних сил України ведеться одночасно в багатьох місцях, а місцеве населення постійно інформує про нарощування техніки і живої сили бойовиків», – заявив голова ОДА Геннадій Москаль. Він сказав, що інформації про загиблих або поранених поки що немає.

Голова Луганської ОДА Москаль сьогодні також повідомляв про початок обстрілу бойовиками Станиці Луганської.

Раніше у міській раді Маріуполя повідомили, що бойовики обстріляли зі ствольної артилерії і реактивних систем залпового вогню «Град» позиції українських військових поблизу селища Талаківка біля Маріуполя. Дані про постраждалих чи загиблих не наводили.

20 жовтня «прем’єр-міністр» угруповання «ДНР» Олександр Захарченко звинуватив українську владу у зриві мирного процесу. За його словами, перемир’я треба вважати припиненим. Після цього він заявив, що бойовики планують відбити міста Слов’янськ, Краматорськ і Маріуполь, які контролюють українські військові.

XS
SM
MD
LG