Доступність посилання

ТОП новини

У Севастополі впроваджують графік подачі води


У Севастополі через брак дніпровської води в Чернореченському і Міжгірському водосховищах упроваджують графік водопостачання. Про це повідомляє прес-служба російського окупаційного «уряду» міста.

Розпорядження про упровадження графіка подачі води в райони міста, де тиск у водопровідній мережі створюється насосними агрегатами, підписав «губернатор Севастополя» Сергій Меняйло. Подача води проводитиметься з 5.30 до 10.00 і з 17.00 до 23.00. Надалі цей перелік, можливо, буде розширений на центральну частину міста, Інкерман, Балаклаву і Північну сторону. У вихідні і святкові дні подача води проводитиметься без передбачених графіком обмежень.

Соціально значущі об’єкти, зокрема лікарні, школи, дитячі садочки та інші, забезпечуватимуться водою в звичайному режимі, без обмежень.

«Були надії, природно, і на осінні дощі, але вони не дали бажаного результату. Прихід води у Чернореченське водосховище наприкінці вересня – у жовтні був незначним і забезпечив водопостачання міста додатково упродовж 15–17 днів, − повідомляє прес-служба. − Найближчий прогноз погоди також не обіцяє істотних опадів. Ситуація визнана «надзвичайною природного характеру регіонального рівня».

XS
SM
MD
LG