Доступність посилання

ТОП новини

Тривають обстріли українських блокпостів в районі Бахмутки та Маріуполя – прес-центр АТО


31-й блокпост: життя під землею
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:06:32 0:00

Ситуація в районі траси Бахмутка в Слов’яносербському районі Луганської області залишається складною. Про це повідомляє прес-центр АТО.

Як ідеться в його повідомленні, проросійські бойовики, використовуючи установки «Град», ведуть обстріли українських блокпостів, а також позиції підрозділів, що здійснюють підтримку визначених об’єктів. Внаслідок цих обстрілів загинув один український військовий, ще трьох поранено, повідомляє прес-центр АТО.

«Сили АТО вогнем у відповідь подавляють вогневі точки бойовиків… Вдень бойовики вдались до чергової провокації, заявивши про танкову атаку українських підрозділів, при цьому вивели свій танк на вогневі позиції поблизу Горлівки, звідки почали обстрілювати українські підрозділи, що розташовані в населеному пункті Майорськ. Внаслідок обстрілів поранено трьох українських солдат», – ідеться у повідомленні.

Там також повідомляють, що надвечір неконтрольовані збройні формування кілька разів обстріляли українські підрозділи в районі села Чернухіно.

У прес-центрі АТО відзначають напружену обстановку поблизу Маріуполя. За його даними, проросійські бойовики неодноразово обстріляли підрозділи, які забезпечують охорону та оборону цього міста. За наслідками обстрілів втрат серед українських військових немає.

Обстрілів українських позицій на території Донецького аеропорту не зафіксовано, повідомляють у штабі АТО.

28 жовтня українських військових, які утримували 32-й блокпост біля села Смілого в районі Бахмутки, бойовики випустили із оточення. Наразі під небезпекою обстрілів і ударів незаконних збройних формувань – 31-й, 29-й блокпости українських військових.

XS
SM
MD
LG