Доступність посилання

ТОП новини

ЦВК: до системи «Вибори» не введено дані лише з декількох дільниць 59-го округу Донецької області


Станом на 12.00 залишаються не введеними в систему «Вибори» дані протоколів дільничних комісій лише з округу №59 Донецької області, повідомив прес-секретар ЦВК Костянтин Хівренко.

За його словами, інформацію про попередні підсумки голосування за партійними списками не подали 22 дільничні виборчі комісії, а за кандидатів-мажоритарників – 26 комісій округу № 59.

Водночас у ЦВК сподіваються, що в понеділок ця комісія завершить підрахунок голосів, після чого стануть відомі попередні результати парламентських виборів в електронному вигляді (усі 100% голосів) і в багатомандатному, і в 198 мажоритарних округах.

Раніше ЦВК достроково припинила повноваження дев’яти членів ОВК №59 у зв’язку з їхнім зникненням до закінчення підбиття результатів виборів в окрузі.

За даними «Опори», 59-й округ – один з найбільш проблемних в Донецькій області. Спостерігачами зафіксована значна кількість порушень, у тому числі вкидання бюлетенів та маніпуляції з явкою виборців. До роботи окружної комісії неодноразово залучались силовики.

Згідно з даними сайту ЦВК, на даний момент по округу №59 оброблено 76,57% протоколів дільничних виборчих комісій.

Позачергові парламентські вибори відбулися 26 жовтня.

XS
SM
MD
LG