Доступність посилання

ТОП новини

До коаліційних переговорів долучається Радикальна партія Ляшка


Лідер Радикальної партії Олег Ляшко
Лідер Радикальної партії Олег Ляшко

До публічного обговорення коаліційної угоди долучається Радикальна партія Олега Ляшка. Про це заявив керівник виборчого штабу партії «Блок Петра Порошенка», народний депутат Віталій Ковальчук.

«Після оприлюднення тексту коаліційної угоди наша партія заявила, що усі демократичні партії Майдану можуть долучитися до обговорення тексту угоди та напрацювання якісних реформ. Ми також заявили про те, що готові бачити партнерами партії «Народний фронт», «Об’єднання «Самопоміч», «Батьківщину» і Радикальну партію Ляшка», – зазначив він.

За словами Ковальчука, штаб партії вже отримав письмові пропозиції від Радикальної партії щодо доповнень тексту коаліційної угоди. Також у четвер до робочої групи долучаться представники від Радикальної партії, додав він.

Водночас лідер Радикальної партії Олег Ляшко на своїй сторінці в Facebook підтвердив, що його партія долучається до розробки коаліційної угоди. За його словами, у процесі обговорення коаліційної угоди у четвер візьмуть участь троє представників Радикальної партії: Олег Ляшко, Валерій Вощевський і Андрій Лозовий.

Раніше, 30 жовтня, Ляшко повідомив про обговорення з президентом Петром Порошенком питання формування коаліції у новому парламенті.

Наразі ЦВК опрацювала 99,93% електронних протоколів у багатомандатному виборчому окрузі. За попередніми підрахунками, лідирує «Народний фронт», відразу за ним із невеликим відривом – «Блок Петра Порошенка». Також проходять до парламенту, долаючи 5-відсотковий бар’єр, «Самопоміч», «Опозиційний блок», Радикальна партія Олега Ляшка і «Батьківщина».

Дострокові парламентські вибори в Україні відбулися 26 жовтня.

XS
SM
MD
LG