Доступність посилання

ТОП новини

Суд розглядатиме справу щодо керівника Київського бронетанкового заводу – прокуратура


©Shutterstock
©Shutterstock

Військова прокуратура закінчила досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом розкрадання службовими особами підприємства «Київський бронетанковий завод» державних коштів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

За даними слідства, тимчасово виконуючий обов’язки директора підприємства за попередньою змовою з іншими особами у червні 2014 року здійснив перерахування на користь одного з приватних підприємств 12 мільйонів гривень за нібито поставлені корпуси до бронетранспортерів, використавши при цьому завідомо неправдиві документи, чим спричинив державі суттєву матеріальну шкоду.

За результатами розслідування, зазначають у прокуратурі, зібрано достатньо доказів вини у вчинені кримінальних правопорушень, передбачених частиною 5 статті 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), частини 4 статті 358 (підроблення документів), частини 2 статті 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Раніше військова прокуратура Центрального регіону почала розслідувати недостачу військового майна на державному підприємстві «Київський бронетанковий завод» на 7 мільйонів гривень.

XS
SM
MD
LG