Доступність посилання

ТОП новини

Перше засідання нової Верховної Ради може відбутись 1 грудня — Гройсман


Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

Перше засідання Верховної Ради України 8-го скликання може відбутись 1 грудня, до цього часу має бути готова коаліційна угода і план здійснення реформ. Про це під час виступу перед членами Європейської бізнес-асоціації повідомив віце-премʼєр-міністр Володимир Гройсман.

«Насправді, це (засідання – ред.) відбудеться приблизно 1 грудня. Тобто у нас зараз є час, щоб створити якісний фундаментальний план, а після створення коаліції і першого засідання парламенту створити уряд, який буде його реалізовувати. І саме головне, щоб перед тим, як буде створюватись уряд, кожен міністр знав би своє завдання. Кожен міністр має отримати своє завдання», – зазначив Гройсман, обраний до Верховної Ради за списком «Блоку Петра Порошенка».

На думку віце-премʼєра, кожен із нових міністрів повинен буде бодай раз на квартал звітувати перед громадськістю про результати своєї роботи.

Заступник голови адміністрації президента Дмитро Шимків у виступі на нинішньому засіданні ЄБА наголосив, що в коаліційній угоді повинні бути зафіксовані конкретні терміни реалізації реформ. Нині, повідомив Шимків, над наповненням коаліційної угоди працюють 7 робочих груп із різних напрямків, що складаються із представників політичних сил і експертів.

XS
SM
MD
LG