Доступність посилання

ТОП новини

Футбол: «Динамо» і «Дніпро» перемогли в Лізі Європи


Київське «Динамо» і дніпропетровський «Дніпро» здобули перемоги в поєдинках четвертого туру групового турніру Ліги Європи.

Динамівці забили данському «Ольборгу» два м’ячі після того, як у середині другого тайму опинилися в меншості. На 70-й хвилині відзначився Домагой Віда, в доданий арбітром час – Олег Гусєв, який перед тим вийшов на заміну.

В іншому матчі групи J португальський «Ріу Аве» і румунський «Стяуа» розійшлися миром – 2:2. Динамівці з дев’ятьма очками очолюють квартет, румуни мають сім балів, данці – шість.

«Дніпро» здобув дуже важкі три очки в Азербайджані, перегравши «Карабах» – 2:1. Дублем відзначився нападник дніпропетровців Нікола Калінич. В іншому поєдинку групи внічию зіграли французький «Сент-Етьєн» та італійський «Інтер». У квартеті F перед веде команда з Мілана (вісім очок), по чотири бали мають водночас французька, українська та азербайджанська команди.

Вчетверте поспіль у Лізі Європи програв «Металіст». Із рахунком 2:1 харків’ян переграла польська «Легія». Для підопічних Ігоря Рахаєва два останні поєдинки турніру матимуть лише престижне значення.

XS
SM
MD
LG