Доступність посилання

ТОП новини

На Дніпропетровщині створюють першу стіну пам’яті загиблих воїнів АТО у школі


У Дніпродзержинську на Дніпропетровщині школярі створили стіну пам’яті загиблих воїнів АТО. Її презентували сьогодні в дніпродзержинській школі № 18 із участю «кіборгів» – оборонців Донецького аеропорту, які днями приїхали додому після ротації.

За словами ініціаторів створення стіни, від початку війни на Сході України Дніпродзержинськ втратив 12 бійців. Їхні імена увічнили на стіні пам’яті.

Стіну пам’яті героїв встановлено всередині школи, поруч із музеєм бойової та трудової слави. Меморіальну дошку з іменами тих, хто віддав життя за Україну, учні створювали разом із учителями та родичами загиблих бійців.

Крім того, сьогодні діти передали військовим виготовлені власноруч обереги, листи та малюнки. Також до зони АТО школярі відправили пакунки з гуманітарною допомогою – спальники, взуття, продуктові набори.

За словами заступника директора школи № 18 Світлани Лейви, кошти на придбання подарунків бійцям учні зібрали на доброчинному ярмарку. Разом із батьками та педагогами вони продавали власноруч виготовлені сувеніри та солодощі.

XS
SM
MD
LG