Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики «ЛНР» 21 раз обстріляли, контрольовані силами АТО, райони Луганщини – Москаль


За минулу добу бойовики так званої «ЛНР», що визнана Україною терористичним угрупованням, 21 раз обстріляли, підконтрольну Україні, територію Луганської області з мінометів, артилерії і систем залпового вогню «Град». Під обстріл потрапили населені пункти Кримське, Сокільники, Трьохізбенка, Кряківка, Старий Айдар, Оріхове-Донецьке, Чорнухине, Гірниче, Нижня та Станиця Луганська. Жертв серед цивільного населення немає. Про це повідомив голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль.

«В результаті обстрілу залишаються знеструмленими Станично-Луганський район і два населені пункти Попаснянського району. Відключено від газопостачання н. п.Трьохізбенка, Кряківка, Сокільники Новоайдарського району, а також н. п.Чорнухине Попаснянського району. Через відсутність струму без центрального тепло - і водопостачання залишилася Станиця Луганська», – повідомив Москаль.

Також через обстріл бойовиками Станиці Луганської жителі залишились без світла і води. Як повідомив голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль, відновити пошкоджену інфраструктуру наразі неможливо, оскільки бойовики продовжують обстріли і не допускають ремонтні бригади.

29 жовтня бойовики відновили обстріл з мінометів та артилерії Станиці Луганської.

XS
SM
MD
LG