Доступність посилання

ТОП новини

Коаліційна угода може бути готова вже до кінця цього тижня – Тимошенко


Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко
Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко

Текст коаліційної угоди може бути узгоджено до кінця поточного тижня. Про це з посиланням на телеінтерв’ю Юлії Тимошенко одному з українських телеканалів передає на своєму сайті, очолювана нею партія «Батьківщина».

«В цій угоді і є наша карта дій, там прописана кожна реформа, але головне – діяти. Я щиро вірю в те, що коаліційна угода буде не до 1 грудня, як пообіцяли ключові політичні сили, які отримали на виборах найбільшу підтримку, а до кінця цього тижня. Немає вихідних. Треба нарешті діяти», – сказала Тимошенко.

«Коаліційна угода могла і може народитися за декілька днів. Коаліційна угода написана на Майдані. Це ті лаконічні, чіткі переліки вимог, які були проголошені політикам на Майдані з боку народу. Треба це брати і виконувати», – зазначила Тимошенко.

Лідер партії «Батьківщина» вважає, що при формуванні коаліційного уряду не має застосовуватися принцип партійних квот.

«Якщо найбільші політичні сили бачать нашу команду на тих чи інших напрямках дій, ми готові, але ми не ставили ніяких умов. Ми готові сьогодні цю коаліційну угоду підписати. Ніяких політичних квот при формуванні уряду, ніяких політичних квот при формуванні керівництва силових структур», – підкреслила Тимошенко.

Блок Петра Порошенка, «Народний фронт», Радикальна партія, «Самопоміч» і «Батьківщина» сьогодні, 8 листопада, мають продовжати обговорення коаліційної угоди.

XS
SM
MD
LG