Доступність посилання

ТОП новини

Україна може програти війну не через сильного ворога, а через байдужість – Парасюк


Володимир Парасюк
Володимир Парасюк

Україна може програти війну на сході не тому, що має сильного ворога, а через байдуже ставлення до тих, хто на передовій. Про це в ефірі Радіо Свобода заявив кандидат у народні депутати, сотник Майдану Володимир Парасюк.

Він також заявив, що новий Майдан наразі не на часі.

«Ми зрозуміли, що можна піти і підняти знову революцію в країні, навіть зі зброєю, але це на руку Путіну, і він тільки чекає, щоб ми билися. Тому ми і вирішили брати управління державою в свої руки – це відповідальність і кредит довіри людей. Я знаю точно, що прийшло в парламент багато людей, які не йшли корупційним шляхом», – сказав Володимир Парасюк.

«Стосовно корупції потрібно поводитися жорстокіше. Потрібен реальний люстраційний закон, який би люстрував народних депутатів. Потрібно обирати не з поганого краще, а з доброго найдобріше. Необхідна зміна Кримінального кодексу, адже те що є зараз придумав Янукович для «відмазування» своїх людей», – додав Парасюк.

Володимир Парасюк перемагає на дострокових виборах до Верховної Ради як самовисуванець по мажоритарному окрузі на Львівщині. Парасюк 21 лютого 2014 року вийшов на сцену Євромайдану і заявив: якщо Віктор Янукович не піде у відставку з посади президента України, самооборона піде на штурм. Після цього тодішній президент втік із Києва.

XS
SM
MD
LG