Доступність посилання

ТОП новини

«Батьківщина» пропонує до коаліційної угоди включити розділ щодо звільнення Савченко


Надія Савченко
Надія Савченко

Партія «Батьківщина» пропонує в тексті коаліційної угоди прописати розділ щодо звільнення української льотчиці , першого номера списку партії Надії Савченко. Про це заявила народний депутат від партії «Батьківщина» Олександра Кужель.

«Ми вітаємо Надію з тим, що вчора вона стала народним депутатом», – зазначила Кужель і подякувала колегам, які погодились в тексті коаліційної угоди прописати окремий розділ щодо звільнення Савченко.

Наразі тривають переговори щодо узгодження тексту коаліційної угоди. Сьогодні учасники переговорів погодили принципи формування коаліції та уряду.

Учора представник «Блоку Петра Порошенка» Віталій Ковальчук заявив, що до 14 листопада можуть остаточно погодити текст коаліційної угоди.

Савченко обрана до Верховної Ради України за списком партії «Батьківщина».

У Росії Надію Савченко звинувачують у причетності до загибелі російських журналістів. Крім того, наприкінці жовтня стало відомо, що проти Савченко хочуть відкрити ще одну справу – за «незаконний перетин кордону». Сама вона всі звинувачення відкидає, а її захист наполягає, що Надію Савченко викрали і примусово вивезли з території України.

У жовтні московський суд продовжив термін утримання Надії Савченко під вартою до 13 лютого 2015 року.

XS
SM
MD
LG