Доступність посилання

ТОП новини

За добу бойовики 30 разів обстріляли позиції сил АТО, є поранені


Проросійський сепаратист обстрілює позиціїі українских військових, архівне фото
Проросійський сепаратист обстрілює позиціїі українских військових, архівне фото

За добу бойовики тридцять разів обстріляли позиції сил АТО, внаслідок обстрілів четверо українських військових поранені. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

«Найскладніша ситуація в районі траси Бахмутка. Українські підрозділи, що дислокуються поблизу населених пунктів Кримське, Гірське, Кряковка, Сокольники, Трьохізбенка, неодноразово обстріляно з мінометів та систем залпового вогню «Град», – мовиться у повідомленні.

За даними штабу АТО, бойовики чотири рази відкривали вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів по позиціях українських військових в районі Донецького аеропорту.

Крім того, бойовики стріляли по українських військових, які несуть службу в районі населених пунктів Авдіївка, Дебальцеве, Нікішине, Чернухіне, Зайцеве, а також у районі Заможного.

Сили АТО у відповідь завдають ударів по вогневих точках бойовиків, знищують живу силу та техніку сепаратистів.

За даними РНБО, від початку проведення АТО станом на 11 листопада 4079 українських військових були поранені, загинули 1052.

5 вересня в Мінську контактна група підписала протокол про врегулювання на сході України, перший пункт якого передбачав негайне припинення вогню, а 19 вересня схвалила меморандум про реалізацію цього пункту протоколу, який передбачає заборону на застосування всіх різновидів зброї та наступальних дій. Втім, ці угоди неодноразово порушували.

XS
SM
MD
LG