Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпродзержинську затримали десятикласника, який убивав жінок – міліція


У Дніпродзержинську затримали десятикласника, який жорстоко вбив двох жінок, повідомили сьогодні в центрі зв’язків із громадськістю обласної міліції Дніпропетровщини.

За даними міліції, одну зі своїх жертв школяр убив наприкінці жовтня: 66-річній жінці він спричинив 9 ножових поранень у шию, огруддя та спину, від яких вона померла на місці. Через кілька днів так само ножем він убив 42-річну жінку.

Як поінформували в міліції, до розкриття цих убивств був залучений весь особовий склад Дніпродзержинського гарнізону міліції.

«Було розглянуто кілька версій, серед який такі, що підозрюваний, можливо, психічно хворий, що це вбивство з хуліганських спонукань або з корисливих мотивів», – зазначили в міліції.

При затриманні міліцією підозрюваний чинив опір. На момент затримання в нього в кишені виявили ніж. Кримінальне провадження розпочали за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), школяреві загрожує довічне позбавлення волі.

Водночас у прокуратурі Дніпропетровської області повідомили сьогодні, що підлітка, який убив жінок для забави, перевірять на осудність: неповнолітньому підозрюваному в рамках досудового розслідування призначили комплексну психолого-психіатричну експертизу.

XS
SM
MD
LG