Доступність посилання

ТОП новини

Рівненські волонтери звинуватили добровольців з «Горині» у присвоєнні допомоги


У вантажі, який везли із собою «відпускники» окремого мотопіхотного батальйону (колишній добровольчий загін) «Горинь», виявилися речі, потрібні військовим у зоні АТО.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, це форма і спальники, термобілизна, маскувальна сітка і бензопила. Вантаж випадково побачили волонтери з Кузнецовська, які забрали добровольців із Краматорська, щоб вивезти їх у відпустку, повідомила Радіо Свобода волонтер зі Здолбунова, просвітянка Світлана Ніколіна.

Чоловіки, серед яких колишній начальник міліції Корецького району Рівненщини, не змогли пояснити, навіщо вони везуть додому речі, кошти на які волонтери збирають для бійців у зоні АТО.

Сумки були підписані на ім’я бійця, який зараз перебуває у Рівненському госпіталі. Однак сам він заперечує, що мав отримати якийсь вантаж.

Порадившись, волонтери вирішили оприлюднити відео вантажу. Увагу на цей випадок звернули і правоохоронні органи, які сьогодні мали зустріч з волонтерами.

У військовій прокуратурі тривають допити силовиків, які прибули у відпустку. Рішення про відкриття справи має ухвалювати прокуратура Краматорська.

XS
SM
MD
LG