Доступність посилання

ТОП новини

«Блок Порошенка» пропонує розпочати роботу новообраної Верховної Ради у листопаді


Партія «Блок Петра Порошенка» пропонує провести перше пленарне засідання новообраної Верховної Ради України восьмого скликання ще до кінця листопада цього року. Про це заявив представник партії Віталії Ковальчук.

«Сьогодні Україна потребує швидких, радикальних та ефективних управлінських рішень, які без парламенту неможливі. Тому «Блок Петра Порошенка» звертається до голови Верховної Ради Олександра Турчинова з пропозицією скликати перше засідання депутатської групи з організації першої сесії Верховної Ради нового скликання», – зазначив Ковальчук, слова якого цитує прес-служба політичної сили.

За його словами, партія також просить Центральну виборчу комісію невідкладно ухвалити рішення про реєстрацію народних депутатів.

Раніше голова Верховної Ради сьомого скликання Олександр Турчинов створив робочу групу з підготовки першого пленарного засідання новообраного парламенту.

До цього віце-премʼєр-міністр Володимир Гройсман заявив, що перше засідання Верховної Ради України 8-го скликання може відбутись 1 грудня. У партії «Батьківщина» вважають, що перше засідання новообраного парламенту потрібно провести 21 листопада.

XS
SM
MD
LG