Доступність посилання

ТОП новини

21 листопада заочно обиратимуть нового головного редактора «Еха Москви»


Головний редактор радіостанції Олексій Венедиктов
Головний редактор радіостанції Олексій Венедиктов

Голова ради директорів холдингу «Газпром-Медіа» Михайло Лесін повідомив головному редакторові радіостанції Олексію Венедиктову про заочне голосування ради директорів з приводу кандидатури на посаду головного редактора. Відповідний документ радіостанція оприлюднила на своєму сайті.

Голосування відбудеться 21 листопада.

Раніше з’явилось повідомлення про звільнення журналіста радіостанції «Ехо Москви» Олександра Плющева, який записав інтервʼю про ситуацію в Донецькому аеропорту.

Після цього головний редактор «Еха Москви» Олексій Венедиктов заявив, що журналіст Плющев і далі працюватиме на радіостанції. Венедиктов наголосив, що «жодного журналіста не можна звільнити без представлення і підпису головного редактора».

Водночас Михайло Лесин у коментарі російським ЗМІ допустив можливість відставки головного редактора Олексія Венедиктова.

29 жовтня гостем програми «На власні очі» («Своими глазами»), яку вів Олександр Плющев, був американський фоторепортер російського походження Сергій Лойко, який розповів про ситуацію в Донецькому аеропорту. Пізніше Роскомнагляд виніс попередження радіостанції, бо, за версією відомства, ефір «містив інформацію, яка виправдовувала практику воєнних злочинів».

XS
SM
MD
LG