Доступність посилання

ТОП новини

Аваков: гарячий норов потрібен на передовій, а міліціонера-порушника покарають


Арсен Аваков, архівне фото
Арсен Аваков, архівне фото

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розкритикував людей, які намагалися сьогодні зруйнувати огорожу навколо будівлі адміністрації президента в Києві, і пообіцяв покарати міліціонера, який грубо повівся з затриманим.

«Під час затримання порушника один із бійців спецпідрозділу повівся немотивовано жорстоко і неприпустимо – вдарив коліном затриманого. Кваліфікую це як щонайсерйозніше службове порушення. Призначив розслідування. Покарання настане без сумнівів і без зволікань», – написав Аваков у фейсбуці.

Він пообіцяв «гарячим залізом випікати таку поведінку». «Шляхетна сила, а не садизм мають вирізняти українського спецпризначенця! Тверда реакція на неадекватну жорстокість – запорука профілактики таких вчинків міліції в майбутньому», – додав він.

При цьому міністр звернув увагу й на дії людей, які «намагалися спровокувати конфлікт із приводу паркану» і яких затримали. «І правильно, що затримали – буйний норов треба виявляти на передовій, а не в тилу», – написав Аваков.

Раніше сьогодні міліція повідомила, що затримала 16 осіб через інцидент на вулиці Банковій у Києві, коли ті почали ламати паркан.

XS
SM
MD
LG