Доступність посилання

ТОП новини

Група бійців АТО поїхала на реабілітацію до Польщі


На реабілітацію до Польщі поїхали поранені бійці АТО
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:25 0:00

З Дніпропетровська на реабілітацію до Польщі провели 45 бійців української армії, поранених під час антитерористичної операції.

За словами заступника голови Дніпропетровської обласної ради Володимира Павлова, в провінції Нижня Силезія військові пройдуть курс у санаторії, який спеціалізується на допомозі людям з ураженнями опорно-рухового апарату. На хлопців, зокрема, чекає курс лікування мінеральними водами.

Як зазначив Павлов, усі витрати з лікування взяла на себе польська сторона, проїзд і харчування бійців у дорозі – українська. Це перша партія бійців, які їдуть одужувати до Польщі, опісля, сподіваються в облраді, будуть також інші.

Провести бійців на потяг прийшли їхні рідні, друзі та волонтери, які опікувалися ними в Дніпропетровську. Хлопцям принесли квіти, прапори, трохи домашньої їжі в дорогу.

По дорозі, на декількох зупинках потяга, українських бійців на платформах вітатимуть небайдужі жителі та волонтери. Перша така зупинка – Верхньодніпровськ.

За словами бійців, багатьом із них уперше випала нагода побувати в Європі. Чоловіки кажуть, що у Польщі їх мають остаточно поставити на ноги, декого – підготувати до нових операцій.

XS
SM
MD
LG