Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко: Україна зараз найнебезпечніше місце в світі


Петро Порошенко
Петро Порошенко

Україна на даний час є найбільш небезпечним місцем у світі, заявив президент України Петро Порошенко в інтерв’ю німецькому виданню Bild.

За його словами, ситуація в Україні небезпечніша, аніж загроза угруповання «Ісламська держава» і все, що відбувається на Близькому Сході.

«У моїй країні – тисячі російських солдатів, сотні танків, важкої артилерії. Це одна з найбільших армій у світі, вона загрожує нам і всій Європі. Ми не хочемо війни, ми хочемо миру і боремося за європейські цінності. Але Росія не дотримується домовленостей», – сказав Порошенко.

Раніше президент України також заявив, що не боїться війни з російськими військами, і Україна готова до «сценарію тотальної війни» в разі їхнього нападу.

Останніми днями в Україні говорять про дедалі більше ознак того, що Росія в захопленій сепаратистами і її військами частині Донбасу може готувати новий масований наступ на інші території України. Москва ж продовжує заявляти, що її військ і бойової техніки на Донбасі немає і що вона ніяк не причетна до дій сепаратистів.

XS
SM
MD
LG