Доступність посилання

ТОП новини

Євромайдан SOS започатковує волонтерську премію


Євромайдан SOS започатковує премію для людей за системну волонтерську роботу та/або вчинок. Незалежно від того, чи це була робота з переселенцями, чи допомога пораненим, військовим, правова, психологічна допомога, громадські кампанії й інформаційна робота чи інші ініціативи – такі люди мають бути популяризовані серед людей і гідно оцінені, кажуть організатори.

«Ми хочемо показати, як маленькі люди роблять великі справи, тому ми не дуже обмежували критерії тих, хто може бути номінований. Буде декілька різних номінацій, хоча ми розуміємо, що це буде умовно. Не буде найкращих і найгірших. Будуть люди, на прикладі яких ми будемо надихатись. Ми розуміємо, що якщо про людину дізнаються, до неї зможуть долучатись інші й допомагати їй у потрібній для країни справі», – розповідає волонтерка спільноти Євромайдан SOS Марія Іваник.

Критеріями на висування волонтера на премію є: системна волонтерська робота або вчинок, волонтерська робота в період з 30 листопада 2013 року до часу вручення премії. Також на момент номінації волонтер не повинен бути активним учасником політичної діяльності.

Для того, щоб номінувати людину, організатори просять заповнити анкету та надіслати її на електронну адресу evromaidansos@gmail.com до 21 листопада 2014 року.

Після завершення прийому заявок історії номінантів та номінанток будуть опубліковані на сайті Євромайдан SOS, де кожен охочий зможе зробити свій вибір. Найдостойніших обиратиме журі (склад якого буде оголошено дещо згодом). Церемонія ж нагородження відбудеться 30 листопада 2014 року.

XS
SM
MD
LG