Доступність посилання

ТОП новини

Депутати мають продемонструвати жертовність – Андрусів


Депутати Верховної Ради мають продемонструвати жертовність і відмовитися від комфортних умов. Таку думку в ефірі Радіо Свобода висловив політичний експерт Віктор Андрусів.

На його думку, ті комфортні у мови, які створенні для народних депутатів, будуть заважати їм втілювати у життя реформи у країні.

«І я цього найбільше боюся, що цей комфорт переможе будь-які прагнення, наміри у тих, хто їх декларував, або ж на хвилі цих декларацій прийшов у парламент. Якщо вони продемонcтрують таку жорстку позицію у відмові від цих пільг і створення не дуже комфортних умов роботи, тоді це буде важливим сигналом, що ці люди не просто готові декларувати, а вони дійсно готові відповідати, у тому числі своїм добробутом і комфортом. Всі ці буфети, які мають взагалі пільгові митні режими на ввезення продуктів, щоб у них були низькі ціни! Всі ці перельоти, VIP-термінали, номери… Це просто колосальні списки цього комфорту», – сказав Андрусів.

У четвер Верховна Рада восьмого скликання розпочала роботу. До коаліції парламентських фракцій увійшло 302 народних депутати. Коаліція складається з фракцій «Блоку Петра Порошенка», «Народного фронту», Об’єднання «Самопоміч», Радикальної партії Олега Ляшка і «Батьківщини».

Депутати підписали коаліційну угоду, де зафіксовані плани щодо проведення низки важливих для країни реформ.

XS
SM
MD
LG