Доступність посилання

ТОП новини

Міліція затримала 4 людей під час сутичок через концерт Лорак


Чим закінчилася спроба зірвати концерт Ані Лорак
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:34 0:00

Чим закінчилася спроба зірвати концерт Ані Лорак 26 листопада

Міліція затримала чотирьох людей під час сутичок перед концертом співачки Ані Лорак у Києві у четвер, 27 листопада. Про це йдеться у повідомленні на сайті київської міліції.

«Сьогодні о 18 годині біля станції київського метрополітену «Палац Україна» зібралося близько 100 осіб, які рушили до центрального входу палацу «Україна». Агресивно налаштовані активісти намагалися прорвати кордон правоохоронців та потрапити до приміщення концертної зали. При цьому мітингувальники почали кидати в бік працівників міліції каміння, яйця, петарди, а також застосували палиці та сльозогінний газ», – мовиться у повідомленні.

В МВС також повідомляють про травмованих правоохоронців.

«Один працівник міліції зазнав травми руки. Солдату Національної гвардії травмовано обличчя внаслідок вибуху петарди. Наразі потерпілих доставлено до лікарняного закладу для надання їм допомоги в умовах стаціонару. Ще п’ятеро правоохоронців зазнали хімічного отруєння внаслідок застосування проти них сльозогінного газу», – зазначають в МВС.

Аналогічні сутички відбувалися і учора. 26 листопада близько 100 молодих людей намагалися зірвати концерт Лорак в палаці «Україна»і. У міліції повідомили, що троє їхніх співробітників постраждали від сльозогінного газу, який застосували протестувальники. З цивільних ніхто не постраждав.

Слідчі порушили справу за статтею «хуліганство».

Лорак уже переносила концерти через можливі провокації. Попри обурення активістів, артистка продовжує виступати у Росії та в Криму.

XS
SM
MD
LG